Saisiko olla kakkua vai leipää?

Jussinhannan Leipä on tehnyt taas tuoretta leipää!

Jussinhannan Leipä

Vanhan nahkatehtaan kupeessa sieraimet tekevät ihanan havainnon: tuoretta leipää. Sen on valmistanut Jussinhannan Leipä, jonka yrittäjät Marika Lääperi ja hänen leipurimiehensä Erno Ahonen ostivat viime vuonna.

Leipomokahvilassa joku noutaa juhlakakkua, toinen tutkii hartaasti vitriinissä komeilevia sämpylöitä ja erilaisia torttuja.

– Moni tekee tänä päivänä pakkaseen ja myy tuoreena, mutta eihän se mitään tuoretta leipää ole. Täällä kaikki sen sijaan leivotaan edellisenä yönä, jolloin leipä on oikeasti tuoretta, Marika Lääperi sanoo.

Täytetyt sämpylät uppoavat Epilästäkin tuleviin asiakkaisiin, mutta yhtä hyvin kannattaa kokeilla Jussinhannan Pikkuruista tai Pitkän Jussin sämpylöitä.

Jussinhannan Leipä Oy, Tohlopinranta 24, Tampere