3 vinkkiä kodin tunnelmalliseen valaisuun

Päivä lyhenee ja valon tarve kasvaa. Lisää ripaus luksusta, romantiikkaa tai kodikasta tunnelmaa arkeen helppojen valaisuvinkkien avulla.

Luo kotiin tunnelmallisia sopukoita valaisun avulla. Nyt, kun illat ovat viileitä ja hämäriä, on aika nostaa esiin lämpöä hehkuvat kynttilät ja kaapin perällä majailevat sesonkivalot.

1. Luo lämmin valo ruokapöytään

Erikorkuisista kynttilöistä koottu asetelma tuo tunnelmaa ruokapöytään ja lämmintä valoa huoneeseen. Harmoninen kokonaisuus syntyy yhdenvärisistä kynttilöistä. Kynttilät ovat oiva tapa myös säästää sähköä. Muistathan laittaa kynttilöiden alle paloturvallisen alustan?

2. Tuunaa jouluvaloista valaisin

Kaiva jouluvalot esiin jo nyt ja sujauta ne maljakkoon. Yksinkertaisen valonauhan voi asetella lasiastiaan useammalla tavalla; anna sen rönsytä ulos tai niputa se kimpuksi astian sisälle.

3. Lisää ripaus luksusta arkeen valon avulla

Unelmien pukeutumispeili on ympäröity valoilla. Jos kotoa löytyy jo peili, voi samanlaisen valaisuratkaisun toteuttaa led-valoilla, jotka voi kiinnittää tarrapinnalla peilin reunoihin. Saatavilla on myös valosarjoja, joiden lamput näyttävät hehkulampuilta. Ripusta valosarja peilin ympärille ja peilikuva on astetta kirkkaampi.


Oman tunnelmansa SATOkotiin tuovat kaikenkarvaiset lemmikit. Lue vinkit kodin muuttamisesta karvatassullesi sopivaksi.