SATO Kotona

Innostu ideoista – jaa omasi!

Kaipaako koti uutta ilmettä? Tartu maalitelaan!

Kun koti kaipaa pientä päivitystä, ota rohkeasti värit käyttöön. Seinien maalaaminen on paitsi mukavaa ja terapeuttista, se on kivaa tekemistä esimerkiksi sadepäivän ratoksi. SATOkodin saat tuunata omaan makuun sopivaksi.

Syksy saa innostumaan kodin laittamisesta. Uudet verhot ehkä? Jalkojen alle pehmeä matto, ja muutamat tyylikkäät tyynyt sohvannurkkaan? Tai ehkä ihan uusi maalikerros seiniin?

SATOkoti on helppo päivittää uuteen ilmeeseen – SATO antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa omatoimiremontin vuokra-asunnossasi.

Alle on listattu vinkit ja linkit, kun tahdot inspiraatioita ja uutta väriä kotiin.

1. Itse maalaaminen on työn herkullisin osa. Kannattaa kuitenkin panostaa kunnolla valmistelu-, irrotus-, puhdistus- ja hiomishommiin. Aloita siis tutustumalla omatoimiremontoijan ohjeisiin.

2. Mieti, kuinka paljon muutosta tai uudistusta kotisi tarvitsee. Jo esimerkiksi keittiön kaappien väriä vaihtamalla voit saada aikaan uuden ilmeen – pikkubudjetilla saat keittiön katseenvangitsijat maalattua ja ilmeen päivitettyä.

3. Jos et halua kajota kaappeihin, niin keittiön kaakelien maalaaminen muuttaa myös ilmeen kerta heitolla.

4. Kokeile rohkeasti värejä – tee tehosteseinästä katseenvangitsija ja käytä rohkeasti useampaa eri sävyä.

5. Vanhan kylpyhuoneenkin sävyä voi piristää – kylpyhuoneen ei tarvitse olla aina valkoinen. Vanhemmissa kylpyhuoneissa on usein maalattua pintaa katon lisäksi myös seinissä ja omatoimiremontti antaa asukkaalle luvan maalata näitä jo aiemminkin maalipinnoilla olevia alueita.